Unt nyheter uppsala

UNT, Upsala Nya Tidning – lokala nyheter just nu

Kom närmare händelserna i Uppsala, Tierp, Östhammar och hela Uppland. UNT ger dig senaste nytt, granskningar, blåljus, sport, familj, nöje och kultur.

Upsala Nya Tidning (@unt.se) • Instagram photos and videos

Upsala Nya Tidning. Uppsalas och Upplands ledande mediehus. Vi står för oberoende lokaljournalistik nära dig. Tips? Hör av dig på 72018@unt.se eller SMS …

senaste nyheterna från Uppsala – Aftonbladet

Uppsala – senaste nyheterna från Uppsala

Ta del av allt som händer i Uppsala stad. … NYHETER UPPSALA LÄN … har häktats misstänkta för mordförsök på sitt barn i Uppsala, rapporterar UNT.

Ta del av allt som händer i Uppsala stad. Här kan du se väderprognoser, få reda på hur det går för Sirius och bli upplyst om intressanta evenemang, med mera.

Kulturernas Karneval – UNT.SE – Facebook

https://mobil.unt.se/nyheter/uppsala/kulturkarneval-overrostade-eu-valrorelsen-5315594.aspx. … För elfte året genomfördes Kulturernas karneval i Uppsala.

UNT – Senaste nyheterna om UNT – Dagens Media

Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet vittnar till och med om en tillväxt för prenumerationer på papperstidningen, medan Göteborgs-Posten, Sydsvenskan och Upsala …

Uppsala | SVT Nyheter

SVT Nyheter Uppsala ger dig de senaste nyheterna från Uppsalas län.

Nu slår krisen mot medierna – UNT permitterar säljare

Nu slår krisen mot medierna – UNT permitterar säljare | SVT Nyheter

27 mars 2020 — Coronakrisen slår hårt mot näringslivet, och nu drabbas även medier, som är beroende av företagens annonsering. Upsala Nya Tidning …

Coronakrisen slår hårt mot näringslivet, och nu drabbas även medier, som är beroende av företagens annonsering.Upsala Nya Tidning permitterar nu alla sina säljare på deltid för att dra ner på kostnaderna.– Vi går ner på sparlåga, men är redo att dra på för fullt när krisen är över, säger vd Kalle Sandhammar.

Nyheter och händelser | Polismyndigheten – Polisen

20 februari 10:49, Trafikolycka, Uppsala. En personbil kör in i en annan personbil.

Keywords: unt nyheter uppsala